Net1 logo.

Privatlivsbeskyttelse

Privatlivsbeskyttelse

Beskyttelse af dine personoplysninger

Baggrund
Den 25. maj 2018 træder en ny lov i kraft, der hedder Databeskyttelsesforordningen. Du har måske set den forkortet til GDPR – General Data Protection Regulation. Den nye lovgivning har til formål at styrke privatpersoners personlige integritet og dermed lette samhandlen inden for EU, da alle EU-lande dermed er underlagt de samme regler.

Hos Net1 ser vi den nye lovgivning som et positivt tiltag og kan med stolthed sige, at vi allerede gør vores yderste og mere til for at sikre, at dine personoplysninger er i sikre hænder hos os.

Behandling af personoplysninger
Når du indgår aftale (om køb af produkter og/eller tjenester) med Net1 (Ice Danmark ApS CVR 29849943) giver du samtykke til, at Net1 behandler dine kundedata på den måde og i det omfang, som er beskrevet i Abonnementsvilkårene under pkt. 2.

”Kundedata” betyder i denne sammenhæng person-, kunde- og datatrafikoplysninger som f.eks. navn, personnummer, adresse, oplysninger om anvendelse af kommunikationsnettet og omfanget af dette, information om ordrer/aftaler samt din anvendelse af de produkter/tjenester, du bestiller fra os.

Når du bestiller et abonnement hos os, gennemføres en automatisk kreditvurdering. Hvis du ikke kan kreditgodkendes, henvises du til at tage kontakt til vores kundeservice for at træffe aftale om en alternativ betalingsløsning.

Vi bruger dine kundedata til at kunne opfylde vores forpligtelser til dig i henhold til aftalen (for eksempel til at kunne levere de bestilte tjenester) og også med henblik på administration, kundeservice, fakturering, kvalitetsarbejde, markeds- og kundeanalyse, forretningsudvikling, regnskab og for opfyldelse af lovmæssige eller offentlige myndigheders forpligtelser. Net1 kan også optage dine samtaler med vores kundeservice til de angivne formål. Vi gemmer og behandler oplysningerne så længe behandlingen er nødvendig for opfyldelsen af de angivne formål.

Dine rettigheder ifølge Databeskyttelsesforordningen
Databeskyttelsesforordningen giver dig en række rettigheder, som vi naturligvis ønsker at sikre, at du kan udøve. Hvis du ønsker at få at vide, hvilke informationer vi har registreret om dig, kan du kontakte os skriftligt via knappen på ”Mit Net1”. Dette er for at sikre, at henvendelsen kommer fra den rette person. Du modtager svar direkte til den emailadresse, du har registreret hos os, med bekræftelse på, at vi har modtaget din anmodning om dataindsigt. Vi sender efterfølgende de ønskede oplysninger til dig digitalt til samme email inden for én måned. Hvis du ønsker fysiske kopier af oplysningerne, vil vi fakturere dig et administrationsgebyr til dækning af porto og print.

Dine kundedata bliver også behandlet i forbindelse med markedsføring (f.eks. via email og/eller tekst/SMS). Hvis du ikke ønsker direkte markedsføring via email, kan du framelde det enten ved at kontakte kundeservice eller ved et klikke på linket nederst i den enkelte email, du har modtaget. Vær opmærksom på, at det stadig kan være nødvendigt for os at sende dig meddelelser angående din tjeneste for at kunne opfylde vores abonnementsaftale med dig.

Et af afsnittene i Databeskyttelsesforordningen gør det klart, at du har ret til at få dine personoplysninger slettet, hvis du anmoder om det. Dette kan du gøre ved at kontakte os skriftligt via ”Mit Net1” eller på email kundeservice@net1.dk. Vi forbeholder os dog retten til at beholde dine oplysninger, så længe du har en aktiv aftale eller et udestående hos os, eller der eksisterer anden lovgivning, som kræver, at vi beholder oplysningerne.

På ”Mit Net1” kan du selv opdatere dine oplysninger. Oplysningerne bliver herefter automatisk opdateret hos os og vores underleverandører. Hvis der er ting, du ikke kan rette selv, så hjælper vores kundeservice dig.

Vi benytter moderne teknologi og IT-løsninger, og vi stiller høje krav til de tjenester, vi bruger. Vi benytter i et vist omfang Cloud-tjenester i vores administrative arbejde og ønsker at være transparente omkring dette. Når vi bruger underleverandører til sådanne tjenester, skal de opfylde de retningslinjer, som EU har sat op. I tilfælde af at en tjeneste hører til uden for EU i et såkaldt tredjeland, kræver vi, at de er godkendte i henhold til de informationssikkerhedsaftaler, som EU har lavet med visse lande. Læs evt. nærmere her.
Hvis du er utilfreds med noget som gælder Databeskyttelsesforordningen, kan du indgive en klage til Datatilsynet.

Hvis du har spørgsmål om vores arbejde med databeskyttelsesforordningen, så er du velkommen til at stille dine spørgsmål direkte på email kundeservice@net1.dk eller ved at ringe til vores kundeservice tlf. 38414141, som vil sørge for, at du får kontakt med en Net1-medarbejder med indsigt i reglerne.

Endelig vil vi fortælle dig, at vi er stolte over, at du har tillid til, at vi håndterer dine personoplysninger korrekt, lovligt og på en gennemsigtig måde i henhold til Databeskyttelsesforordningen.

Cookiepolitik Net1.dk

Når du besøger et eller flere af Net1 Danmarks websites modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.
Cookies er ikke en negativ ting. Det er en funktion, som gør at din oplevelse af at besøge vores hjemmeside så smidig som muligt. Vi indsamler dit samtykke til at bruge cookies via et banner på hjemmesiden. Vi benytter dog Google Tag manager, som aktiveres, når du går ind på vores hjemmeside. Indhold, som er indlejret i hjemmesiden, for eksempel YouTube-videoer vil aktivere cookies, som ikke er beskrevet nedenfor.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, som et websted ønsker at gemme på den besøgendes computer. Cookies bruges på mange hjemmesider for at give den besøgende adgang til forskellige funktioner. Oplysningerne i cookien kan også bruges til at følge en brugers browsing på andre hjemmesider, som bruger samme cookie. Cookies kan ikke bruges til at identificere dig som person, men vi kan bruge oplysningerne om, hvilke hjemmesider, som er besøgt fra din computer sammen med de øvrige oplysninger, vi har om dig. Vi vil naturligvis kun bruge oplysningerne i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Når du logger ind i vores selvbetjeningsløsning, for eksempel Mit Net1, gemmer vi oplysninger om hvor og hvornår, du besøgte vores hjemmesider. Vi gemmer kun oplysningerne, hvis du har givet samtykke til brugen af cookies. Vi gør opmærksom på, at session-cookies hentes under alle omstændigheder, da du ellers ikke kan anvende selvbetjeningsløsningen.

Cookies vi benytter
I listen kan du se, hvilke cookies som benyttes på www.net1.dk, hvor længe de gemmes og hvad de bruges til. Vi benytter 3 typer af cookies.

1. Nødvendig
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

2. Statistik
Statistisk-cookies hjælper hjemmesideejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

3. Marketing
Marketing-cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjepartsannoncører.

Cookiens navn: _ga
Udløber efter: 2 år
Funktion: Oprettet af Google Tag manager/Google Analytics: Benyttes til at differentiere brugere. Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Cookiens navn: _gid
Udløber efter: 1 dag
Funktion: Oprettet af Google Tag manager/Google Analytics: Benyttes til at differentiere brugere. Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Cookiens navn: _gid
Udløber efter: 1 minut
Funktion: Oprettet af Google Tag manager/Google Analytics: Benyttes til at styre antallet af anmodninger. Google Analytics samler oplysninger, der gør det muligt for at forstå interaktioner med googles websteder og i sidste ende forbedre brugeroplevelsen for bedre at kunne betjene dig som bruger.

Cookiens navn: net1cookie
Udløber efter: 30 dage
Funktion: Skjuler cookie-informationsboksen og tillader at cookien “net1cookieprivatecompany” gemmes.

Cookiens navn: net1cookienecessary
Udløber efter: 3 dage
Funktion: Skjuler cookie-informationsboksen.

Cookiens navn: net1cookieprivatecompany
Udløber efter: 10 dage
Funktion: Husker at brugeren har klikket på popup-besked på forsiden “Gå til privat/erhverv side” og skjuler den popup. Denne cookie gemmes kun, hvis “net1cookie” er aktiv i brugerens browser.

Cookiens navn: cart
Udløber efter: 1 dag
Funktion: Gemmer produktdata når brugeren klikker “Bestil nu” og omdirigerer brugeren til checkout-siden. Cookien viser data om ordren på checkout-siden og vil gemme data i en ordre, hvis ordreformularen udfyldes.

Cookiens navn: Humany__clientId
Udløber efter: 24 timer
Funktion: Humany selvhjælpsportal: værdi, som gør det muligt at skelne brugere fra hinanden

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 13-12-2018

Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at stille dine spørgsmål direkte på email kundeservice@net1.dk eller ringe til vores kundeservice på tlf. 38414141, som vil sørge for, at du får kontakt med en Net1-medarbejder med indsigt i reglerne.

Accepter cookies

Vi bruger cookies på denne side til at forbedre din brugeroplevelse

Klik her for at læse mere om vores privatlivspolitik og få mere information om de cookies, der benyttes på siden.