Net1 logo.

Ubegrænset mobilt bredbånd

Ubegrænset mobilt bredbånd
299 kr./md.

Kampagne

Bestil ubegrænset mobilt bredbånd til 299 kr./md.  uden bindingsperiode og 14 dages fuld returret.
Minimumspris 1 md. 338 kr. inkl. leje af router.

Leje af router: 39 kr./md.
Vi ønsker, du er tilfreds
Prøv Net1 uden at have en krone op af lommen. Vi giver dig fri oprettelse, fri fragt, og 14 dages fuld returret. Det synes vi kun er fair.

På den måde kan du helt risikofrit teste forbindelsen og se, om vi kan hjælpe dig.

Bestil ved at ringe 38 41 41 41 eller sende os en email

Kom i gang for 0 kr.:
Oprettelse 0 kr. (spar 199)
Levering 0 kr. (spar 80)
Prøv risikofrit: Ingen binding, 14 dages returret
Pakken sendes til din folkeregisteradresse 1-5 dage efter bestillingen.

Om ubegrænset mobilt bredbånd:

 • Abonnementspris: 299 kr/md.
 • Bindningstid: Ingen
 • Routerleje : 39 kr./md.
 • Oprettelse: 0 kr (spar 199 kr.)
 • Fri data i Danmark.
 • Abonnementet kan kun bruges i Danmark.
 • Test os risikofrit: Fri fragt og 14 dages fuld returret.
 • Forventet realiseret hastighed: 5 – 10 Mbit/s.

 

Mest data i test


Samlino.dk har undersøgt markedet for mobilt bredbånd for at finde ud af, hvor kunder får mest data i et abonnement. Vi er meget glade for, at vi har vundet prisen for mest data i test med vores ubegrænsede abonnement med fri data. Du kan læse mere om testen her:

Hos Net1 forsøger vi at hjælpe alle, der har behov for en stabil internetforbindelse. Det gælder uanset om du bor uden for bygrænserne, har sommerhus ved kysten eller sejler langt ude på havet. Vi leverer bredbånd i alle de områder, som ellers har haft udfordringer på de traditionelle netværk. Du kan vælge mellem fri data eller 100 GB data. Hvilket abonnement du skal vælge kommer an på dit forbrug af data. Streamer du film, musik og TV skal du vælge fri data. Bruger du i stedet forbindelsen til at tjekke mails, Facebook, E-boks, Netbank, YouTube, nyheder o.l. kan du sagtens nøjes med 100 GB data. Har du spørgsmål i forhold til dækning eller abonnement, så ring til os på telefon 38 41 41 41. Vi har verdens sødeste kundeservice.

 

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er et synonym for trådløs internetforbindelse og er den mest fleksible form for bredbånd. Man kan tage det med sig overalt, da internetforbindelsen er mobil i modsætning til den traditionelle kabelforbindelse eller fibernet. Dette medfører yderligere, at du ikke er afhængig af kabler i jorden, da forbindelsen i stedet oprettes gennem signalet i luften.

Mobilt bredbånd er derfor nemt at installere, da du blot tilslutter din router til stikkontakten, og så er du online. Net1 har mange tilfredse kunder, men vi ved, at vi ikke kan hjælpe alle. Derfor tilbyder vi 14 dages fuld returret på alle abonnementer, så du risikofrit kan prøve mobilt bredbånd og sende det retur, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Hvad er fordelene ved mobilt bredbånd?

Der findes adskillige fordele ved mobilt bredbånd. Derfor er  denne bredbåndsforbindelse så populær. De tre primære fordele er opstillet herunder:

Mobilitet

Mobilitet er klart den største fordel ved mobilt bredbånd. Du har altid fri adgang til internettet med dit mobile bredbånd lige meget, hvor du er – og derfor er det perfekt til caféture, den travle pendler eller til sommerhuset, når du har fri! Hvis du har abonnementerne Ubegrænset Mobilt Bredbånd eller Mobilt Bredbånd 40 GB eller 100 GB, kan du frit bruge din forbindelse i Danmark.

Mange nævner, at en ulempe ved mobilt bredbånd er, at man ikke kan få dækning alle steder i Danmark, men dette er dog ikke et problem, da vi også dækker i mange yderområder, hvor andre udbydere ikke når ud til. Se yderligere detaljer på vores dækningkort. Dermed er du altså godt dækket ind med et abonnement hos Net1!

Data

Når man leder efter bredbånd, ser man selvfølgelig på, hvor meget data man kan få – for man vil selvfølgelig have data nok til at kunne klare alle sine onlineaktiviteter! Med et abonnement hos Net1 er dette dog ikke et problem, da vi, som nogle af de eneste på markedet, tilbyder fri data, så du frit kan være på nettet lige så meget, du har lyst til. Derfor er det perfekt til dig, der ikke går på kompromis med fri adgang til internettet og altid gerne vil have musik, TV og film lige ved hånden.

Hastighed

Hastigheden er ligeledes en vigtig faktor for alle, der ønsker en ordentlig internetforbindelse, og her lever mobilt bredbånd også op til de flestes behov. Før i tiden havde mobile bredbånd ikke hurtige hastigheder nok til, at det var muligt at spille onlinespil eller streame, men sådan er det ikke mere. Mobilt bredbånd klarer også de ting i dag.

Har du behov for at kunne streame på flere skærme samtidig, eller til gaming med grafiktunge spil, anbefaler vi i visse tilfælde at supplere mobilt bredbånd med en fast forbindelse. Kontakt vores kundeservice for yderligere vejledning.

Net1 – Danmarks bredeste dækning

Vi har måske Danmarks bredeste dækning. Det særlige ved vores løsning er, at vi sender på en meget lav frekvens (450 MHz). Dermed kan vi levere internet, hvor andre udbydere ikke dækker. Det er stadigvæk nok til at streame Netflix, surfe på nettet, se YouTube og være på Facebook. Løsningen vil dog ikke være nok til en familie, hvor børnene gamer, eller ønsker streaming samtidig på 4 forskellige værelser. Her anbefaler vi at supplere med kablet bredbånd eller fibernet.

Vores 4G LTE netværk dækker 98% af Danmark, og hver mast rækker helt op til 100 Km. Det betyder, at næsten alle danske sommerhusområder, skove og landområder bliver dækket. Læs mere på vores dækningskort.

Net1 ubegrænset mobilt bredbånd uden binding

Net1s mobile bredbånd er helt ubegrænset med fri data og uden binding. Vi har ikke en fair-use politik, hvilket betyder, at du kan bruge internettet så meget du har lyst til. Samtidig kan du benytte Net1 både i hjemmet og tage det med dig til sommerhuset, båden eller i campingvognen.

Installation og router

Installation af vores router er meget enkel. Det eneste, du skal gøre, er at sætte udstyret i en stikkontakt, og så er du på nettet. Vores router leverer trådløst internet, så hele familien kan benytte det samtidig.

Har du nogen spørgsmål hjælper vores kundeservice meget gerne. Ring på 38 41 41 41 – vi sidder klar ved telefonen fra kl. 9 på alle hverdage.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan læse mere om 450 MHz-frekvensen her

 

Spørgsmål og svar om Net1 WiFi router til mobilt bredbånd

Spørgsmål: Kan jeg frit bruge min egen router til Net1?
Svar: Vi sender internet via vores eget netværk på 450-MHz-frekvensen, og du kan derfor ikke bruge vores SIM-kort i en standard 4G-router, der ikke understøtter denne frekvens. Du kan dog forbinde Net1-router med din egen router, hvis du ønsker at bruge WiFi fra din egen router.

Spørgsmål: Hvor langt rækker WiFi i routeren?
Svar: Det trådløse WiFi dækker normalt en standard parcelhusgrund.

Spørgsmål: Kan man tilslutte sig routeren via LAN kabel?
Svar: Ja, routeren har 3 LAN-udgange

Spørgsmål: Kan man tilslutte ekstern antenne?
Svar: Ja, signalmodtagelsen kan forbedres kraftigt ved at tilslutte en ekstern antenne.

Spørgsmål: Kan routeren tilsluttes 12V?
Svar: Ja, du kan tilkøbe en 12V adapter til cigarattænderen i bilen ved at kontakte kundeservice.

Spørgsmål: Kan jeg frit vælge mit eget netværksnavn og min egen kode?
Svar: Ja, når du er logget på routeren med en computer, tablet eller mobil, kan du få adgang til routerens interface og derfra konfigurere den, som du ønsker.

Spørgsmål: Hvor mange kan være på routeren samtidig via WiFi?
Svar: Forbindelsen deles af de brugere, der er logget på routeren, så vi anbefaler højest 5 brugere samtidig, men rent teknisk kan der være mange flere logget på samtidig.

Spørgsmål: Kan man tage routeren med i sommerhuset, i bilen eller på båden?
Svar: Ja, routeren er mobil. Den skal blot tilsluttes strøm, så har man internet overalt i Danmark (se dækningskort for yderligere detaljer).

Spørgsmål: Er routeren af mærket Huawei?
Svar: Nej, Net1 WiFi router er produceret af Atel og har modelnummer U270.

Spørgsmål: Hvor finder jeg manualer til Net1 WiFi router?
Svar: Du kan finde manualer til routeren via vores hjælpesektion net1.dk/faq.

Spørgsmål og svar om Mobilt bredbånd med fri data

Spørgsmål: Er der en fair use grænse på Net1 ubegrænset mobilt bredbånd?
Svar: Nej, der er frit forbrug og ingen fair use grænse.

Spørgsmål: Hvad er den forventede hastighed på forbindelsen med fri data?
Svar: Den forventede downloadhastighed er mellem 5-10 Mbit/s. Men hastigheden kan variere alt efter antal brugere på masten, lokale forhold og landskabets topografi. Som ny kunde har du altid 14 dages fri returret, så vi opfordrer dig derfor til at gøre dine egne erfaringer på din adresse. Hvis du ønsker en mere præcis vurdering af din adresse, kan du altid kontakte kundeservice.

Spørgsmål: Hvordan er dækningen på havet, på landet og i sommerhusområder med mobilt bredbånd fri data?
Svar: Hos Net1 har vi eget netværk med sendemaster, der har en rækkevidde på op til 60 km. Derfor har vi Danmarks bredeste dækning.

Spørgsmål: Hvordan får man optimal dækning med mobilt bredbånd fri data?
Svar: Mobilt bredbånd fri data fra Net1 leveres med en router, der har mulighed for fri tilslutning af en kraftig ekstern antenne. Læs mere om antenner her.

Spørgsmål: Kan man risikofrit bestille mobilt bredbånd med fri data?
Svar: Hos Net1 tilbyder vi fri fragt og fri oprettelse, så der er ingen startomkostninger. Du har også 14 dages fri retur : Er du ikke tilfreds, får du tilsendt en forudbetalt returseddel uden beregning.

Spørgsmål: Er mobilt bredbånd fri data nemt at installere?
Svar: Mobilt bredbånd fri data kræver ingen kabeltilslutning ud over almindelig strøm. Installation af vores router er meget simpel. Alt du skal gøre er at sætte routeren i en stikkontakt og så er du online.

Hvorfor har man behov for mobilt bredbånd med fri data?

Teknologien og danskernes forbrugsmønstre ændrer sig hele tiden. Vores telefoner, tablets og computere kræver mere data til at installere nødvendige opdateringer og vedligeholde apps og programmer.

Desuden er hjemmesider generelt mere datatunge i dag, end de var for få år tilbage. I dag indeholder de langt flere billeder, grafik, animationer og videoer end før.

Samtidig er de flestes forbrug af streaming af musik, film og serier også steget kraftigt.

Følgende er eksempler på netaktivitet som bruger meget data ud over almindelig internet:

 • Computere, telefoner og tablets bruger data til jævnligt at installere opdateringer af styresystemer og apps
 • Mange apps og spil på telefoner og tablets bruger løbende data hver gang de benyttes.
 • Opdatering og synkronisering af navigation, kort og GPS bruger data
 • Synkronisering af mapper mellem enheder og sikkerhedkopiering til onlinetjenester som for eksempel Icloud og dropbox bruger data
 • Streamingtjenester som Spotify, Netflix, HBO, Viaplay, dr.tv, youtube bruger data

Med mobilt bredbånd med fri data, skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for data, når du bruger nettet. Det giver frihed og tryghed.

Tilbyder Net1 også mobiltelefoni og TV-abonnement?

Nej, vores netværk er dedikeret til mobilt bredbånd. Hvis din mobiludbyder tillader det, kan du dog bruge internetforbindelsens data til taleopkald via WiFi. Du kan også benytte internetforbindelsens data til streaming via for eksempel Netflix eller DR.TV.

Hvor meget data bruger Netflix?

1-7 GB pr. time alt efter hvilken opløsning man streamer i.
Læs nærmere her.

Hvordan kan jeg kontrollere mit dataforbrug?

På de fleste telefoner og tablets kan du under ‘indstillinger’ finde en oversigt samt information over hvilke apps og programmer, der bruger flest data.

Har du nogen spørgsmål hjælper vores kundeservice meget gerne med fremsendelse af en forbrugsoversigt. Ring på 38 41 41 41 – vi sidder klar ved telefonen fra kl. 9 på alle hverdage.

Accepter cookies

Vi bruger cookies på denne side til at forbedre din brugeroplevelse

Klik her for at læse mere om vores privatlivspolitik og få mere information om de cookies, der benyttes på siden.